Diensten

Gevelreiniging

Of het nu gaat om uw bedrijfspand of woning, het is belangrijk om het oorspronkelijke uiterlijk te beschermen en behouden. Vervuiling, atmosferische aanslag en andere ontsierende plekken kunnen in de loop van de jaren ontstaan. Wij staan voor u klaar en hebben de kennis in huis om maatwerk te leveren. Om het pand niet te beschadigen is specifieke kennis nodig. Dit zetten we in combinatie met de juiste apparatuur, het juiste reinigingsproduct en de juiste personele inzet in. Niet te behandelen delen worden zorgvuldig beschermd. Wij weten welk behandeltraject welke valkuilen kent en spelen hier vakkundig op in. Wij geloven in duurzaamheid. Dit geldt voor zowel de door ons geleverde diensten en gebruikte producten, als voor de leefomgeving waarin we die uitvoeren.

Diensten

Luchtgommen / Stralend hout

Luchtgommen; een nieuwe term, maar een discipline die wij al jaren vakkundig beheersen. Luchtgommen is een techniek die bedoeld is om vooral houten oppervlakken te ontdoen van hun oude lagen verf of was. Dankzij het luchtgommen krijgen ze hun originele uitstraling terug en zijn de producten klaar voor een nieuwe afwerklaag. 

Diensten

Cementsluier / Witte uitslag

Onder invloed van vocht vinden chemische reacties plaats in de specie tussen stenen. Een veelvoorkomend gevolg hiervan is kristallisatie aan de oppervlakte van de gevel, beter bekend als cementsluiers. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het verwijderen van dit veelvoorkomende fenomeen.

Diensten

Impregneren / Hydrofoberen

Veel bouwwerken in Nederland bestaan uit minerale materialen zoals baksteen, beton, etc. Door invloed van vocht (water), zouten en diversen industriële verbrandingsprocessen vinden er dagelijks agressieve aantastingen plaats. Het opnieuw voegen en/of reinigen van de gevel kan erg kostbaar zijn. Indien de woning zo snel mogelijk na oplevering geïmpregneerd wordt, levert dit u een fantastisch resultaat op. De gevels blijven aanzienlijk langer schoon, er vindt geen voegaantasting plaats en de isolatiewaarde neemt toe. Is dit kostbaar? Welnee, het kost maar een fractie van wat opnieuw voegen of een gehele gevelreiniging kost. Vraag eens een offerte aan.

Diensten

Tankstations

Wij zijn dé specialist in het reinigen van tankstations. We reinigen het gehele luifelplafond en de vloeistofdichte vloeren, die wij tevens weer vet- en kauwgomvrij maken. Per jaar reinigen we zo'n 350 tankstations. Dit zijn onder andere Texaco, BP, Total, Esso en Argos (in zowel Nederland als België).

Diensten

Betonrenovatie

Tot onze klanten behoren diverse betonreparatiebedrijven, alsmede aannemers, schilders, stukadoors en tegelzetters. Wij verwijderen oude coating-systemen en ondeugdelijke lagen zodat er weer een gezonde ondergrond ontstaat voor de verdere behandelingen.

Diensten

Restaurants / Fastfood

De afgelopen jaren hebben we ons verder gespecialiseerd in het reinigen van fastfoodrestaurants, waaronder McDonalds en KFC.

Hier reinigen wij het straatwerk van zowel de DriveLane als de terassen, die wij tevens weer geheel vet- en kauwgomvrij maken. Ook deze werkzaamheden worden uitgevoerd door het gehele land.

Diensten

Straatwerk reinigen

J. Schut Reinigingstechniek is een kei in het reinigen van straatwerk! Ook hebben we de kennis in huis om het straatwerk vet- en kauwgomvrij te maken. Met behulp van de modernste apparatuur kunnen wij elke uitdaging aan. Bel voor een prijsaanvraag of vul het contactformulier in.

Diensten

Specialistische verfverwijdering

Een groot aantal gevels en objecten is in het verleden om diversen redenen geschilderd. Het komt steeds vaker voor dat men deze gevels terug wil brengen in de oorspronkelijke staat. Op basis van onderzoek en beproevingen maken wij gebruik van onze kennis en technieken om de aangebrachte verflagen te verwijderen. 

Diensten