Over ons

J. Schut Reinigingstechniek is in 1993 opgericht door Jos Schut. Jos houdt, inmiddels samen met zijn zoons en een enthousiast team van medewerkers, al bijna 30 jaar de gevels en straten in zowel binnen als buiten Nederland schoon. Wij zijn een echt familiebedrijf dat altijd voor u klaar staat!

Ons bedrijf heeft een goede organisatie en staat voor kwaliteit in diverse schoonmaakwerkzaamheden. Deze kwaliteit wordt gerealiseerd doordat onze medewerkers duidelijk geïnstrueerd worden over de door hun te verrichten werkzaamheden.

We zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van gevels en maken gebruik van diverse straalmethodes en stoomreiniging. Gevelreiniging, voeg- en herstelwerk, verwijderen van zoutuitslag en impregneren van gevels behoort tot ons dagelijks werk. Onze medewerkers zijn allround opgeleid en zorgen er met behulp van de modernste apparatuur voor dat uw gevel weer jaren onderhoudsvrij is.

Daarnaast reinigen wij alle soorten straatwerk en zorgen we dat deze weer vet- en kauwgomvrij is. Deze werkzaamheden voeren wij uit in het gehele land; bij diverse fastfoodrestaurants en benzinestations.

Over ons